Torg- och marknadsförsäljare

Vi har ett litet antal platser för marknadsförsäljare. Marknaden pågår under hela Noradagarna, onsdag – lördag. Platserna bokas för alla fyra dagarna. Kostnad 500 kr för 3 x 3 meter. Vid intresse kontakta Klara Sandberg 070-3110501. För all försäljning under Noradagarna följer vi Tomers rekommendationer.

Storloppis i Nora

Under Noradagarna 2017 anordnas Storloppis på torget torsdagen den 6/7 kl. 9-17. En plats kostar 400 kr inkl moms och är 3 m bred och 4 m djup. Bord ingår ej och finns ej att hyra. Skydd mot regn och sol tar ni med själva. Anmälan sker till Nora Turistbyrå på 0587-811 20 eller via formuläret nedan. Ej betald plats går vidare till reservlistan. Vi kommer att finnas på plats från 6.30 för att ta emot er. Platsen ska vara bemannad senast kl 8.30. Var beredda på att alla inte kan komma intill med bil. Ett bra tips är en ”pirra” och ett gott humör. Bilarna får inte stå kvar på torget eller på gatumark i anslutning till torget efter urlastning. P-vakter finns på plats som kan hänvisa till parkering. Inga bilar får tas in på området före 17.00, inga varor eller sopor får lämnas kvar. Observera att inget ät- eller drickbart får säljas, inte heller nyproducerade varor eller krukväxter. För mer information, kontakta Köpmannaföreningens representant: Lena Kadesjö, tel 073-840 01 61.

Loppisanmälan 2017

För att anmäla, fyll i formuläret nedan och klicka på skicka – knappen. Vi kommer att besvara er anmälan så snart vi kan.  

Namn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Ort (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Org. / Person nr. (OBS! Ange med 10 siffror!) (obligatorisk)

Antal platser (3m/plats)

Övriga uppgifter eller önskemål

Din epost (obligatorisk)

Information om behandling av personuppgifter enl. personuppgiftslagen (PuL) I och med att du gör en anmälan på denna blankett, kommer dina inlämnade personuppgifter att förtecknas i ett databaserat register hos Nora Köpmannaförening. De registrerade uppgifterna är nödvändiga för att vi ska kunna fullgöra våra åligganden. Köpmannaföreningen är skyldig att på din begäran rätta, blockera och utplåna uppgifter (28 § PuL). Enligt PuL har varje registrerad rätt att en gång per år erhålla besked, efter skiftlig ansökan, om personuppgifter som rör den sökande (26 § PuL).